MEDLEMSSKAP

Medlemsskapet betalas till
bankgiro 5296-0010
enligt följande (gäller för 2017):

• Fullbetalande medlem 275:-/år
  • Familjemedlem 50:-/år och person - med familjemedlem räknas person(er) folkbokförda på samma adress som fullbetalande medlem (huvudmedlem)
  • Valpgåvomedlemsskap 100:- (gäller 1 år)
  • Kennelannons på Borzoi-Ringens webbsida 100:-/år (endast för medlemmar)

Medlemsavgiften betalas i januari, ange på betalningen att det gäller medlemsskap.

NY MEDLEM: Fyll i formuläret till höger/nedan. Fält markerade med * är obligatoriska. Betala i samband med detta medlemsavgift enligt ovan.
VALPGOVÅMEDLEMSKAP: När du som uppfödare betalar in avgiften till dina valpköpare skall formuläret fyllas i . Kryssa i "Valpgåvomedlemskap". Om du vill får du också fylla i ditt eget namn.
Om du samtidigt betalar in för att stå med på UPPFÖDARSIDAN (100,-), skriv det i meddelanderutan.
Kom ihåg att kryssa i rutan längst ner om du vill ha infobladet digitalt - ett sätt att spara på både naturen och klubbens ekonomi.

Om ni  har några frågor, maila till medlem@borzoi-ringen.com

Bankgiro

FOREIGN MEMBERSHIP: 350 SEK
 IBAN SE53 8000 0838 8100 4116 4328