Tidningsredaktion

Borzoi-Ringens infoblad kommer från och med 2018 endast ut digitalt här på hemsidan, finns på sidan "För medlemmar"

Undrar du över något som gäller infobladet, behöver hjälp med annons, etc  vänligen kontakta Christina Bodén
redaktion@borzoi-ringen.com
Material till ÅRSBOKEN skickas till
arsboken@borzoi-ringen.com

JUBILEUMSBOK

Borzoi-Ringen har beslutat att istället för att ge ut den vanliga årsboken ge ut ett jubileumsnummer då vi fyller 50 år i år!
Du som är medlem kommer att ges möjlighet att annonsera i den.
Priset för en helsida är 300 kr om annonsen är färdig.
Kan du inte göra din annons själv så kommer det att finnas möjlighet att få hjälp att göra din annons för 200 kr.
Sista dag för att lämna in sin annons är den 15 april 2021.
Till vår jubileumsbok vill vi gärna presentera de uppfödare om erhållit Borzoi-Ringens uppfödardiplom och de ordförande som föreningen har haft under åren. Därför skulle vi vara tacksamma om ni kan svar på de frågorna vi skickat ut via mail.  Har ni inte fått några frågor, skicka ett mail till kassor@borozi-ringen.com

Frågor ang boken och annonser mailas till: info@borzoi-ringen.com

Borzoi-Ringen har några ex av ÅRSBOKEN 2017 att sälja. Priset är 150 kr inklusive frakt. Av skattetekniska skäl får den endast säljas till medlemmar i klubben, men man kan ju alltid ge bort den som present. Kontakta styrelsen på info@borzoi-ringen.com  Först till kvarn...

Medlemmarnas julhälsningar är flyttade till sidan BLANDAT

Årsboken 2019

DAGS ATT SKICKA IN DITT UNDERLAG FÖR:
Nya Svenska Champions: har din hund erövrat en svensk championat-titel under 2018? Skicka in bild, namn och titel på hund samt uppgifter om dess dess föräldrar, uppfödare och ägare.
Våra Veteraner: har din hund fyllt 8 år eller är ännu äldre? Skicka in en bild och berätta
lite om "gamlingen"! (Endast en gång per hund)
Vinnare: har din hund erövrat en vinnartitel? Svensk Vinnare, Finsk Vinnare, EM Vinnare etc. Skicka in bild, namn och titel på hund samt uppgifter om dess föräldrar, uppfödare och ägare.
BIR/BIM: har din hund hunnit BIR/BIM på utställning eller lure coursing? Skicka in bild,
namn och resultatförteckning (placering, klubb, ort) på hund samt uppgifter om dess föräldrar, uppfödare och ägare. Avser endast officiella utställningar/prov samt Borzoi-Ringens event. (Norge: Endast utställningar med NKK-cert)
Artiklar: Vill du skriva en artikel för årsboken? Du och din hund har kanske varit med om något kul du vill dela med dig av? Hör av dig till redaktören!
BILDER: Bilder skall vara i hög upplösning och obeskurna, så att redaktören kan anpassa for-mat för bästa layout
DAGS ATT ANNONSERA:
Behöver du hjälp med annonser: Skicka in ditt underlag till redaktören så får du hjälp med att göra din annons.
Färdiga annonser: Gör du din annons själv eller får hjälp av någon annan så skall de levereras som tryckfärdiga PDFer i 300 DPI med utfall om 3 mm.
Annonspriser: helsida 350kr, tillkommande sidor 250 kr
DEADLINE 16/12–2019