Tidningsredaktion

Borzoi-Ringens infoblad kommer från och med 2018 endast ut digitalt så kom ihåg att meddela din mailadress i samband med att du betalar medlemsavgiften

Undrar du över något som gäller infobladet, behöver hjälp med annons, etc  vänligen kontakta Ragna Hellberg
redaktionen@borzoi-ringen.com
Material till ÅRSBOKEN skickas till
arsboken@borzoi-ringen.com

Borzoi-Ringen har några ex av ÅRSBOKEN 2017 att sälja. Priset är 150 kr inklusive frakt. Av skattetekniska skäl får den endast säljas till medlemmar i klubben, men man kan ju alltid ge bort den som present. Kontakta styrelsen på info@borzoi-ringen.com  Först till kvarn...

Medlemmarnas julhälsningar är flyttade till sidan BLANDAT

Vill du ha hjälp med din annons? Kontakta redaktionen så hjälper vi gärna till!

Pris: 350kr/helsida

BIR/BIM (Även utländska resultat för svenskägda hundar)
Nya Champions (Svenska resultat)
Tio i Topp Avel
Tio i Topp Utställning & Lure coursing

För resultatrapportering vill vi ha in en högupplöst, obeskärd bild i liggande format med fullständig information enligt nedan.

Kennelnamn Namn [radbyte]
(Hundens far x [radbyte]
Hundens mor)[radbyte]
Uppfödare: Förnamn Efternam [radbyte]
Ägare: Förnamn Efternamn

Exempel

Ch Borislavas Boris [byt rad]
(Borislavas Boran x [byt rad]
Borislavas Babuschka) [byt rad]
Uppfödare: Olga Ivanov [byt rad]
Ägare: Michail Sokolov

Högupplöst bild med mycket luft kring hunden. Redaktionen beskär bilden för att den ska passa i tidningsmallen och ser till att er hund är i fokus. Bilden MÅSTE också vara döpt till rätt filnamn, det vill säga hundens eventuella titel och STAMTAVLENAMN. Vi tar inte något ansvar för bilder som inkommer till redaktionen utan att vara döpta till rätt filnamn, och du riskerar då att bli utan bild i resultatlistan.

Utförligare instruktioner och hjälp finns att läsa HÄR. Vi ber er läsa igenom informationen och checka av punkterna INNAN ni mailar in till redaktionen
.

ANNONSINFORMATION